Pagina's

vrijdag 3 februari 2017

Engelennummer 1616

De engelen vragen je om je gedachten positief te houden en niet in lagere energieën weg te zinken, en om wereldse, aardse zorgen los te laten.

Het is nodig om je aandacht te richten op je emoties, familiale aangelegenheden, je thuisomgeving en jezelf als persoon. Nieuwe energieën zullen weldra je leven inkomen, en dit zal ervoor zorgen dat je een hernieuwd enthousiasme voor het leven zal hebben.
De engelen zenden je positieve energie en zullen zorgen voor wat meer balans in je leven zodat je wat makkelijker je aandacht kan blijven richten op je ware pad hier op aarde.

De engelen moedigen je aan om hulp te vragen om de dingen te herstellen of je aan iets aan te passen wat je nu hinder of zorgen baart. Dit kan te maken hebben met schulden, een aankoop of het bereiken van iets dat belangrijk voor je is en dat je momenteel niet kan betalen.

De engelen vragen je om niet te wanhopen, maar wel de dingen in een positief kader te plaatsen, want ze zijn  hard aan het werk achter de schermen om je noden te vervullen.
Wees ontvankelijk voor de zegeningen die het universum je wil geven. Het zou weleens kunnen dat er een nieuwe relatie aankomt, ofwel met iemand die nu je leven inkomt of doordat de liefde in je bestaande relatie weer aangewakkerd wordt. 

Wees open om liefde te geven en te ontvangen en wees niet bang voor 'het nieuwe' dat nu je leven inkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten