Pagina's

vrijdag 3 februari 2017

Engelennummer 1515

De veranderingen die momenteel in je leven plaatsvinden, dragen nieuwe kansen in zich om je leven te verrijken en naar een hoger niveau te tillen.

Je gedachten, woorden en daden hebben een invloed op de resultaten die je kan bereiken dus behoudt een positieve houding ten opzichte van de veranderingen die nu in je leven plaatsvinden.
Gebruik affirmaties (positieve stellingen) om ervoor te zorgen dat alle veranderingen die nu in je leven plaatsvinden en al 'het nieuwe' dat nu je leven inkomt, positief zal zijn en je leven zal verbeteren.

Maak optimaal gebruik van de nieuwe kansen die nu je pad opkomen, want ze zijn je leven ingekomen opdat jij er zoveel mogelijk gebruik van kan maken zodat dit niet alleen jezelf, maar ook anderen ten goede komt.
Neem je leven in eigen handen, doe de dingen op je eigen manier, en maak positieve keuzes en veranderingen die passen bij wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt van het leven.

Blijf optimistisch en positief over de veranderingen die nu in je leven zijn of weldra in je leven zullen komen, en je zal merken dat alles 'als vanzelf' blijkt te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten