Pagina's

vrijdag 3 februari 2017

Engelennummer 1717

Je hebt een belangrijke zielsmissie hier op aarde die te maken heeft met communicatie, lesgeven of het helen van anderen, en het helpen van de mensheid op een manier die bij je persoonlijkheid en natuurlijke talenten en interesses past.

Er wordt aan je gevraagd dat je een positief voorbeeld bent voor anderen en anderen inspireert om hun eigen passie en zielsmissie na te jagen. Zorg ervoor dat je eigen onzekerheden je niet tegenhouden om je zielsmissie te vervullen, want alles wat je nodig hebt om dit te vervullen, zit reeds in je.
Het geluk dat je mogelijk zal ervaren, zal ervoor zorgen dat je jouw hartenwensen tot realiteit zal kunnen maken. 

Het zijn jouw verwachtingen die je realiteit zullen bepalen - geloof en gedachten die samengaan. Je leven zal veranderen naarmate je jouw innerlijke overtuigingen verandert en je jouw gedachten en daden laat samengaan met je persoonlijke waarheid en waarden. 

Je krijgt een schouderklopje voor de moeite die je reeds hebt gedaan en de engelen moedigen je aan om zo verder te doen.
Kijk uit naar nieuwe en andere manieren om je persoonlijke spiritualiteit te beleven en hierin te groeien.

Inspireer andere mensen om hun hoogste potentieel uit zichzelf te halen door jouw eigen hoogste potentieel in te gaan zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten