Pagina's

maandag 3 april 2017

Engelennummer 8787

Het engelennummer 8787 vertelt je dat het nodig is dat je geloof hebt dat alles gebeurt zoals het moet gebeuren en dat dit gebeurt volgens goddelijke timing, hoe hopeloos of onzeker je jezelf ook maar voelt.

Niets gebeurt zomaar, er bestaat niet zoiets als 'toeval'. De juiste mensen en de juiste kansen zullen opduiken in je leven wanneer je dit het minst van al zou verwachten.

Zelfs wanneer verstandelijk begrijpt dat je dromen mogelijk waarheid zouden kunnen worden, blijft het nodig om vertrouwen te hebben in de magische kracht die zinvolle toevalligheden met zich meebrengen, deze zinvolle toevalligheden zullen ervoor zorgen dat je alles krijgt wat je nodig hebt. Besef dat het niet jouw taak is om te weten hoe de dingen zich zullen ontvouwen: het is jouw taak om te geloven dat dit zal gebeuren en dat alles nu al goed is zoals het is. Laat het "hoe" en het "wanneer" maar over aan de engelen.

Van zodra je niet meer bezig bent met "hoe" en in welke vorm wat je wil tot werkelijkheid zou moeten komen, dan zal de volgende logische step zich vanzelf aandienen.

Houd je gedachten en je emoties positief zodat mirakels je leven in kunnen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten