Pagina's

zondag 5 februari 2017

Engelennummer 91

Het engelennummer 91 wil aan jou meegeven dat je moet proberen los te laten "hoe" de oplossing voor een bepaalde situatie waarmee je zit naar jou toe zou kunnen komen, of "hoe" een bepaalde wens tot realisatie zou kunnen komen. Simpelweg omdat dit jou tegenhoudt om het gewenste resultaat te kunnen bereiken.

Wanhopen zorgt ervoor dat je jouw verlangens niet gaat kunnen realiseren, en dat de oplossing voor de situatie waar je nu mee zit niet tot je kan komen. Des te meer je probeert tot een oplossing te komen of tot een bepaald resultaat te komen, des te meer je het van je af zal duwen. Laat het "hoe" omtrent deze situatie of dit verlangen los, laat dit maar over aan de engelen.

Laat alles zich ontvouwen zoals het zich moet ontvouwen, je hoeft er niet voor te zorgen dat het zal gebeuren, je moet je enkel openstellen zodat het je leven in kan komen.

Wees blij of vind rust met de situatie zoals die nu is, en doe meer van de dingen die je graag doet in plaats van je bezig te houden met hoe de situatie opgelost dient te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten