Pagina's

vrijdag 3 februari 2017

Engelennummer 1111

Wees aandachtig voor je aanhoudende gedachten en ideeën, want ze zullen snel realiteit worden. Zorg dat je gedachten, overtuigingen en houding ten opzichte van de dingen positief en optimistisch zijn zodat overvloed en balans je leven in kunnen komen.

Wees je ervan bewust dat je gedachten je realiteit zullen worden dus denk geen negatieve gedachten, want ook die zullen je leven in komen. Gebruik je vermogen om je eigen realiteit te creëren in jouw voordeel zodat jouw diepste wensen, dromen en verlangens realiteit kunnen worden.
Een energetische poort heeft zich voor je geopend, en je gedachten zullen dan ook snel realiteit worden.

Er zal een kans je pad op komen, en je gedachten zorgen ervoor dat in je leven komt tegen gigantische snelheid. Het universum heeft zojuist een screenshot genomen van je gedachten, en zal je ideeën, gedachten en overtuigingen omzetten in hun materiële vorm,  Dit zal je ervaringen en realiteit bepalen.

Wanneer je 1111 regelmatig ziet verschijnen, heb dan extra aandacht voor je gedachten op het moment dat je deze cijfercombinatie ziet.

Zorg ervoor dat je gedachten overeenkomen met hetgeen je werkelijk wil en niet gaan over hetgeen je niet wil. Kies je gedachten goed en wees niet bezig met je angsten, want ook die zullen realiteit worden.
Wees extra aandachtig voor de gedachten en ideeën die in je opkomen, want ze zijn het antwoord op waar je om gevraagd hebt.

Affirmaties (positieve stellingen) en een positieve houding zullen je helpen om je verlangens tot realiteit te maken en je helpen om je doelen en verlangens te realiseren. Ze zullen je ook assisteren om je levensmissie te vervullen.
De engelen moedigen je aan om naar nieuwe kansen, projecten, en de start van nieuwe dingen in je leven te kijken met een positieve en optimistische houding, want ze komen niet zomaar in je leven.

De engelen willen dat je jouw doelen en verlangens kan bereiken en dat je hier succesvol in mag zijn, dus wees niet terughoudend om positieve stappen te ondernemen en vooruit te gaan met je leven. Laat angsten, twijfels en zorgen je niet tegenhouden om voor je levensmissie te gaan.
De engelen moedigen je ook aan om anderen te helpen en te inspireren met je natuurlijke vaardigheden en talenten, en vragen je om op je intuïtie en innerlijke weten te vertrouwen omdat ze je hiermee gidsen. Wees een inspirerend licht voor anderen te verlichten en te ontwaken opdat zij hun spirituele bewustzijn kunnen vergroten. Vertrouw erop dat de engelen je ondersteunen als lichtwerker.

Kortom: 1111 laat je zien hoe je kan starten met het creëren van je eigen realiteit, en is een bevestiging dat je verwachtingen realiteit zullen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten