Pagina's

donderdag 24 mei 2018

Engelennummer 150

Het engelennummer 150 vraagt van jou om nog een beetje geduld te hebben, ook al zie je nog niet direct het resultaat van waar je voor gewerkt hebt. Uiteindelijk zal je het resultaat dat je voor ogen hebt weldegelijk bereiken, of zal het werk dat je gedaan hebt weldegelijk opleveren !


Engelennummer 149

Het engelennummer 149 vraagt van jou om eens stil te staan hoe jij deze wereld op jouw persoonlijke manier tot een iets betere plek kan maken.


Engelennummer 148

Het engelennummer 148 wil aan jou meegeven dat je harde werk binnenkort zal opleveren ! Maak je maar klaar voor het bereiken van wat je al zo lang zo graag wilde !




Engelennummer 147

Het engelennummer 147 wil aan jou meegeven dat je goed bezig bent, en dat de keuzes die je gemaakt hebt je op het juiste pad hebben gezet richting waarvoor je hier op aarde bent gezet !


Engelennummer 146

Het engelennummer 146 wil aan jou eraan herinneren dat je hier wel doorheen zal komen. Je hebt al wat meer watertjes doorzwommen dan dit, en je hebt een heel spiritueel team voor jou ter beschikking staan die je graag vooruit willen helpen wanneer je dat maar nodig hebt. Je staat hier echt niet alleen voor !




Engelennummer 145

Het engelennummer 145 wil aan jou meegeven dat het leven momenteel niet gemakkelijk voor je is, maar dat je hier niet alleen door zal komen, maar er ook sterker uit zal komen !


Engelennummer 143

Het engelennummer 143 wil aan jou meegeven dat je aan het begin staat van een nieuwe hoofdstuk in je leven, een veel beter hoofdstuk dan het vorige. Maak die veranderingen die je voelt dat je moet maken, zet uit je leven wat je chaos bezorgt of breng wat minder tijd met mensen door die chaos in je leven bezorgen.


Engelennummer 142

Het engelennummer 142 vraagt van jou om die eerste stap te zetten die je zelf kan bedenken richting waar je wil zijn met de middelen die je momenteel hebt. De rest zal wel volgen. Wat je nodig hebt, zal precies op het juiste moment daar zijn !




Engelennummer 140

Het engelennummer 140 vraagt van jou om eens te gaan zitten, en spontaan in je op te laten komen hoe je kan geraken waar je wil geraken; gewoon wat de eerst mogelijke stap zou kunnen zijn die jij eventueel zou kunnen zetten om een beetje in de richting te stappen van waar je wil geraken.


Engelennummer 139

Het engelennummer 139 wil aan jou meegeven dat je op de goede weg bent, en dat je op het juiste pad bent zoals dat voor jou bedoeld was hier op aarde ! Zet jouw talenten in op de manier waarop je hiertoe geïnspireerd wordt, en doe gewoon wat je graag doet, en je zal een het doen zijn waarvoor je hier op aarde bent gezet !



Engelennummer 138

Het engelennummer 138 wil aan jou meegeven dat de engelen jou vooruit aan het helpen zijn, en dat je mag verwachten dat je leven in positieve zin zal veranderen ! Het wordt echter tijd dat je die mensen en situaties die je een heleboel negativiteit bezorgen uit je leven gaat zetten, of toch minstens hier wat minder tijd mee doorbrengt !


Engelennummer 137

Het engelennummer 137 wil aan jou meegeven dat je zeker niet op mag geven wat je dromen betreft, en moet gaan voor wat je graag wil, en daarbij ook gerust je mond mag opendoen ! Toch is het belangrijk dat je anderen blijft helpen waar mogelijk, dat je niemand op de tenen trapt, en indien je de droom van een ander zou kunnen verwezenlijken terwijl jij zelf vooruitkomt in het leven, dat je dat ook doet ! Door het helpen van de ander, zal je succes enkel maar groter blijken !



Engelennummer 136

Het engelennummer vraagt van jou om alles wat je de laatste tijd verwaarloosd hebt thuis, al die dingen waar je maar niet toe komt en al die plannen die je al lange tijd aan de kant hebt geschoven, eens aan te gaan pakken. En eens bij jezelf na te gaan of er soms mensen zijn die je de laatste tijd maar weinig van je aandacht hebt kunnen geven. Breng wat extra tijd door met deze mensen, en leg hen eens goed in de watten ! Het zal niet enkel hen, maar ook jou ontzettend goed doen !


Engelennummer 135

Het engelennummer 135 wil aan jou meegeven dat je positieve veranderingen in je leven mag verwachten ! Hoewel je het misschien een beetje eng vindt, en misschien zelfs aanvoelt dat er verandering in de lucht hangt, probeer het toch te omarmen, want dit zal echt positief voor je blijken !

Als je voelt dat je zelf een bepaalde verandering moet doorvoeren, dan zal je mogen verwachten dat er plots creatieve ideeën in je opduiken, of dat de oplossingen voor mogelijke problemen die je hiertoe hebt zomaar ineens naar jou toe komen !




Engelennummer 134

Het engelennummer 134 wil aan jou meegeven dat je zeker moet ingaan op die ideeën die plots in je opduiken, en die je misschien afdoet als maar een onnozel idee van je, want in werkelijkheid komen ze van hierboven ! Ga maar in op die geïnspireerde ideeën die je krijgt die je tot leven wekken als je er nog maar alleen maar aan denkt !


Engelennummer 132

Engelennummer 132 daagt je uit om uit je comfortzone te stappen. Doe eens iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan, verander kleine dingetjes aan je dagdagelijkse routine, en ga in op die uitnodigingen die je pad opkomen waar je misschien normaal niet 'ja' op zou durven zeggen. Deze uitnodigingen zijn daar omwille van een reden ! Ze willen je nieuwe kanten van jezelf laten zien, of vergeten kantjes van jezelf, of je inspireren richting wat het leven nog allemaal voor jou zou kunnen bieden !

Laat je maar verrassen door het leven zouden de engelen zeggen ! En gebruik die talenten maar die je in je hebt waarmee je de mensen zou kunnen helpen; ook als dit een nieuwe uitdaging voor je betekent !


woensdag 23 mei 2018

Engelennummer 4444

Het engelennummer 4444 is hét engelennummer. Hiermee willen de engelen namelijk tegen je zeggen: we zijn er voor je, en we zijn bij je. We zijn jou aan het helpen.

En ook belangrijk om mee te geven: de engelen willen je hiermee ook vertellen dat ze je graag zien !