Pagina's

zondag 22 oktober 2017

Engelennummer 130

Het engelennummer 130 wil aan jou meegeven dat hogere energieën jou aan het helpen zijn bij je creatieve projecten of hoe je op een creatieve wijze je leven positief wil aanpakken. Samen met hogere energieën ben je jouw toekomst vorm aan het geven. Wees aandachtig voor ideeën die plots in je opduiken.

Afbeeldingsresultaat voor creativity



Engelennummer 129

Het engelennummer 129 wil aan jou meegeven dat je alles in je hebt zitten om die verlangens diep in jou tot waarheid te maken. Vertrouw maar op je innerlijke weten om te weten welke stappen je het best nu kan zetten door jezelf de vraag te stellen wat jij denkt dat het best voor jou zou zijn op dit eigenste moment.

Afbeeldingsresultaat voor contemplation

Engelennummer 128

Het engelennummer 128 wil aan jou meegeven dat je misschien niet ziet hoe je vooruitkomt, maar dat je weldegelijk vooruitgang aan het boeken bent. Blijf hoge verwachtingen hebben van het leven, en positief in je houding, het zal weldra opleveren.

Afbeeldingsresultaat voor making progress

Engelennummer 127

Het engelennummer 127 wil aan jou meegeven dat je wat meer naar je innerlijke weten dient te luisteren door aan jezelf te vragen: wat denk ik dat het beste voor mij zou zijn op dit moment? En hiernaar te gaan handelen. Breng die positieve veranderingen maar aan in je leven.

Afbeeldingsresultaat voor rest

Engelennummer 126

Het engelennummer 126 wil aan jou meegeven dat je harde werk en positieve ingesteldheid weldra zullen opleveren.

Afbeeldingsresultaat voor abundance

Engelennummer 125

Het engelennummer 125 wil aan jou meegeven dat je alles in jou hebt zitten om door deze moeilijkheden heen te komen. Neem de controle terug over je eigen leven en je komt hier wel doorheen.

Afbeeldingsresultaat voor breaking free

Engelennummer 124

Het engelennummer 124 vraagt aan jou om positief te blijven in je verwachtingen van het leven terwijl je leven veranderingen doormaakt. Geloof er maar in dat deze veranderingen positief zullen blijken voor jou en je omgeving.

Afbeeldingsresultaat voor looking forward

Engelennummer 120

Het engelennummer 120 vraagt van jou om positief te blijven gedurende de veranderingen die nu in je leven plaatsvinden of nog zullen plaatsvinden. Heb er maar vertrouwen in dat alles gebeurt omwille van een goede reden, en alleen maar positief zijn !

Gerelateerde afbeelding

Engelennummer 119

Het engelennummer 119 wil aan jou meegeven dat het belangrijk is dat je positief blijft denken over de toekomst, en ambitieus blijft in je idee van de toekomst. Ga maar in op die ideeën die je hebt om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Gerelateerde afbeelding


Engelennummer 118

Het engelennummer 118 wil aan jou meegeven dat het belangrijk is dat je jezelf richt op hetgeen dat wel werkt in je leven en daar de nadruk best op legt. De veranderingen die nu in je leven plaatsvinden gebeuren omdat er iets beters je leven in wil komen, en er hier ruimte voor gemaakt dient te worden.

Afbeeldingsresultaat voor positive

Engelennummer 109

Het engelennummer 109 wil aan jou meegeven dat je het niet makkelijk hebt met hoe je leven aan het veranderen is. Maar maak je maar geen zorgen, alles gebeurt omwille van goede redenen en gebeurt precies zoals het bedoeld was. Vraag de engelen maar regelmatig voor wat extra hulp in deze turbulente tijden.


Engelennummer 108

Het engelennummer 108 wil aan jou meegeven dat je positieve veranderingen in je leven mag verwachten die een nieuw hoofdstuk in je leven zullen betekenen. Deze veranderingen komen er omdat je de engelen hierom gevraagd hebt.

Afbeeldingsresultaat voor prayer

Engelennummer 107

Het engelennummer 107 wil aan jou meegeven dat het belangrijk is om regelmatig bij je innerlijke weten te rade te gaan door aan jezelf te vragen: wat denk ik dat ik nu het beste kan doen? Het zal je leiden richting de verwezenlijking van je dromen, en het pad vooruit zal zich als vanzelf ontvouwen.


Engelennummer 106

Het engelennummer 106 wil aan jou meegeven dat het een goed idee is om je financiële of materiële zorgen los te laten en het aan de engelen over te geven. Wees maar gerust, de engelen zullen ervoor zorgen dat aan al je noden voldaan zal worden. Ga jij maar gewoon genieten van je leven !

Afbeeldingsresultaat voor finances


Engelennummer 105

Het engelennummer 105 wil aan jou meegeven dat het een goed idee is om regelmatig de engelen om gidsing te vragen zodat je beter kan begrijpen waarom bepaalde veranderingen in je leven gebeuren, en hoe je hier wat makkelijker doorheen kan komen.

Afbeeldingsresultaat voor talking to the angels

Engelennummer 104

Het engelennummer 104 wil aan jou meegeven dat het goed is dat je wat positiever bent gaan denken. Het is een goed idee om te gaan mediteren (of rust te nemen) en regelmatig met de engelen te praten als je niet goed weet hoe je ergens mee moet omgaan, of over wat je graag zou willen.

Afbeeldingsresultaat voor talking to the angels

Engelennummer 103

Het engelennummer 103 wil aan jou meegeven dat je misschien niet goed weet wat je nu moet doen  aangezien je het gevoel hebt dat er iets dient te veranderen in je leven, of je leven onlangs veranderd is. Ga te rade bij je innerlijke weten, of vraag het aan de engelen, dan zal je weten wat je moet doen.

Afbeeldingsresultaat voor what to do

Engelennummer 102

Het engelennummer 102 wil aan jou meegeven dat alles goed zal komen. Voor de conflicten of moeilijkheden waar je nu mee zit, zal weldra een oplossing komen. Het zou zelfs kunnen dat wat nu een probleem lijkt, weleens de verhoring van je gebeden zou kunnen zijn !

Afbeeldingsresultaat voor solution